"Dotknijcie się Mnie i przekonajcie" Łk 24,39

10 maja 2019
Kiedy niektórzy niszczą obraz Maryi - my chcemy zrobić dla niej coś miłego :) Zbudowaliśmy
02 maja 2019
Już jutro piękne święto narodowe. Obojętnie czy popierasz PiS czy PO (może inne opcje)dzielmy się
24 kwietnia 2019
Najlepszą formą dla nas przeżywania świąt Wielkiej nocy jest ta, kiedy zostawiamy rodzinny dom na
10 maja 2019
Kiedy niektórzy niszczą obraz Maryi - my chcemy zrobić dla niej coś miłego :) Zbudowaliśmy
02 maja 2019
Już jutro piękne święto narodowe. Obojętnie czy popierasz PiS czy PO (może inne opcje)dzielmy się
24 kwietnia 2019
Najlepszą formą dla nas przeżywania świąt Wielkiej nocy jest ta, kiedy zostawiamy rodzinny dom na
10 kwietnia 2019
Jedna z naszych ulubionych przypowieści. Mówi o tym, że kiedy odnajdzie się Jezusa, warto oddać
10 maja 2019
Kiedy niektórzy niszczą obraz Maryi - my chcemy zrobić dla niej coś miłego :) Zbudowaliśmy ogród dla Maryi!  Tutaj można
02 maja 2019
Już jutro piękne święto narodowe. Obojętnie czy popierasz PiS czy PO (może inne opcje)dzielmy się z dziećmi obowiązkiem modlitwy za
24 kwietnia 2019
Najlepszą formą dla nas przeżywania świąt Wielkiej nocy jest ta, kiedy zostawiamy rodzinny dom na całe triduum i wyjeżdżamy, by
10 kwietnia 2019
Jedna z naszych ulubionych przypowieści. Mówi o tym, że kiedy odnajdzie się Jezusa, warto oddać Mu całe swoje życie, warto
10 maja 2019
Kiedy niektórzy niszczą obraz Maryi - my chcemy zrobić dla niej coś miłego :) Zbudowaliśmy ogród dla Maryi!  Tutaj można pobrać szablon Maryi: pobierz
02 maja 2019
Już jutro piękne święto narodowe. Obojętnie czy popierasz PiS czy PO (może inne opcje)dzielmy się z dziećmi obowiązkiem modlitwy za rządzących, wynikającym ze Słowa Bożego. O tym jak wiara wpływa
24 kwietnia 2019
Najlepszą formą dla nas przeżywania świąt Wielkiej nocy jest ta, kiedy zostawiamy rodzinny dom na całe triduum i wyjeżdżamy, by w ten sposób oddać się całkowicie Bogu ale też i
10 kwietnia 2019
Jedna z naszych ulubionych przypowieści. Mówi o tym, że kiedy odnajdzie się Jezusa, warto oddać Mu całe swoje życie, warto wyzbyć się wszystkiego, bo jest Najwyższą wartością. My odnaleźliśmy naszą

 

 

Witajcie, witajcie! Czas jest bliski - nasz Pan ma się narodzić - czas się przygotować: siebie i dzieci :) Mega pożyteczna recenzja książeczek dla dzieci na adwent w wykonaniu Martuni.

 

W sumie jest 8 pozycji, poniżej wypisuję w kolejności w jakiej pojawiają się w wideo-recenzji:

1. "Wszyscy na Ciebie czekamy" Marek Kita  >> LINK

2. "Pierwsze Boże Narodzenie" wyd. Jedność dla dzieci  >> LINK

3. "Święty Mikołaj z Miry" (święci uśmiechnięci) Eliza Piotrowska  wyd. Św. Wojciech  >> LINK

4. "Historia o Bożym Narodzeniu - Poszukaj i znajdź" wyd. WDS  >> LINK

5. "Zabawa z magnesami - Boże Narodzenie" wyd. Edycja Św. Pawła  >> LINK

6. "Boże Narodzenie - Biblijne historie, łamigłówki i zgadywanki" 100 naklejek wyd. Jedność dla dzieci >> LINK

7. "101 zabaw na Boże Narodzenie" wyd. Święty Paweł  >> LINK

8. "Anioły, gwiazdki, łańcuchy - Wytnij, złóż i sklej 100 kart na świąteczne dekoracje" wyd. Jedność dla dzieci   >> LINK

 

21 listopada 2018
Recenzja książeczek dla dzieci na Adwent