"Dotknijcie się Mnie i przekonajcie" Łk 24,39

08 listopada 2019
Kochani sympatycy Dzieciecawiara.pl :) Z przyjemnością prezentujemy Państwu piękny kalendarz adwentowy dla rodzin i dla
15 października 2019
Jak wiecie, nasza Mama jest też naszą mistrzynią duchową. Kiedy mówimy różaniec, uczymy się od
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A
08 listopada 2019
Kochani sympatycy Dzieciecawiara.pl :) Z przyjemnością prezentujemy Państwu piękny kalendarz adwentowy dla rodzin i dla
15 października 2019
Jak wiecie, nasza Mama jest też naszą mistrzynią duchową. Kiedy mówimy różaniec, uczymy się od
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy
08 listopada 2019
Kochani sympatycy Dzieciecawiara.pl :) Z przyjemnością prezentujemy Państwu piękny kalendarz adwentowy dla rodzin i dla dzieci. Przygotowaliśmy plakat A2, który
15 października 2019
Jak wiecie, nasza Mama jest też naszą mistrzynią duchową. Kiedy mówimy różaniec, uczymy się od Niej jak przeżywać Słowo Boże
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A tam zwykle jest ciemno i
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy jesteś na to gotowy? Ta
08 listopada 2019
Kochani sympatycy Dzieciecawiara.pl :) Z przyjemnością prezentujemy Państwu piękny kalendarz adwentowy dla rodzin i dla dzieci. Przygotowaliśmy plakat A2, który pozwala wizualnie odczuć zbliżające się nadejście Pana Jezusa. Na tym
15 października 2019
Jak wiecie, nasza Mama jest też naszą mistrzynią duchową. Kiedy mówimy różaniec, uczymy się od Niej jak przeżywać Słowo Boże w nas.  Ostatnio zachęcamy dzieci do rodzinnego różańca i POMAGAJĄ
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A tam zwykle jest ciemno i potrzeba.... światła == dokładnie tak samo jak my potrzebujemy Słowa
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy jesteś na to gotowy? Ta przypowieść stawia nas w nieustannej i wymagającej refleksji : na

 

 

Witajcie, witajcie! Czas jest bliski - nasz Pan ma się narodzić - czas się przygotować: siebie i dzieci :) Mega pożyteczna recenzja książeczek dla dzieci na adwent w wykonaniu Martuni.

 

W sumie jest 8 pozycji, poniżej wypisuję w kolejności w jakiej pojawiają się w wideo-recenzji:

1. "Wszyscy na Ciebie czekamy" Marek Kita  >> LINK

2. "Pierwsze Boże Narodzenie" wyd. Jedność dla dzieci  >> LINK

3. "Święty Mikołaj z Miry" (święci uśmiechnięci) Eliza Piotrowska  wyd. Św. Wojciech  >> LINK

4. "Historia o Bożym Narodzeniu - Poszukaj i znajdź" wyd. WDS  >> LINK

5. "Zabawa z magnesami - Boże Narodzenie" wyd. Edycja Św. Pawła  >> LINK

6. "Boże Narodzenie - Biblijne historie, łamigłówki i zgadywanki" 100 naklejek wyd. Jedność dla dzieci >> LINK

7. "101 zabaw na Boże Narodzenie" wyd. Święty Paweł  >> LINK

8. "Anioły, gwiazdki, łańcuchy - Wytnij, złóż i sklej 100 kart na świąteczne dekoracje" wyd. Jedność dla dzieci   >> LINK

 

21 listopada 2018
Recenzja książeczek dla dzieci na Adwent