"Dotknijcie się Mnie i przekonajcie" Łk 24,39

18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to
17 czerwca 2019
Kochani, żyjemy w czasach niezwykle trudnych dla nas i dla naszych dzieci...W czasach, w których
07 czerwca 2019
Witajcie, mamy przyjemność zaprezentować Wam nową serię katolickich filmów animowanych dla dzieci  Ostatnio doszła do
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to
17 czerwca 2019
Kochani, żyjemy w czasach niezwykle trudnych dla nas i dla naszych dzieci...W czasach, w których
07 czerwca 2019
Witajcie, mamy przyjemność zaprezentować Wam nową serię katolickich filmów animowanych dla dzieci  Ostatnio doszła do
23 maja 2019
Dziś Jezus pokazuje nam smutną prawdę - za mało jesteśmy wdzięczni za wszystko co mamy.
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to oczywiście mocą Ducha Świętego. By
17 czerwca 2019
Kochani, żyjemy w czasach niezwykle trudnych dla nas i dla naszych dzieci...W czasach, w których wartości moralne "rozpływają się między
07 czerwca 2019
Witajcie, mamy przyjemność zaprezentować Wam nową serię katolickich filmów animowanych dla dzieci  Ostatnio doszła do nas paczka z wydawnictwa Promyczek
23 maja 2019
Dziś Jezus pokazuje nam smutną prawdę - za mało jesteśmy wdzięczni za wszystko co mamy. Uczymy dzieci ale też i
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to oczywiście mocą Ducha Świętego. By uzmysłowić dzieciom to działanie, sięgamy po silne magnesy i jakieś
17 czerwca 2019
Kochani, żyjemy w czasach niezwykle trudnych dla nas i dla naszych dzieci...W czasach, w których wartości moralne "rozpływają się między palcami" i z narastającą siłą stają się coraz bardziej i
07 czerwca 2019
Witajcie, mamy przyjemność zaprezentować Wam nową serię katolickich filmów animowanych dla dzieci  Ostatnio doszła do nas paczka z wydawnictwa Promyczek a w niej piękna kolorowa książeczka z naklejkami i płyta
23 maja 2019
Dziś Jezus pokazuje nam smutną prawdę - za mało jesteśmy wdzięczni za wszystko co mamy. Uczymy dzieci ale też i od dzieci - jak dziękować Bogu :)

 

 

Witajcie, witajcie! Czas jest bliski - nasz Pan ma się narodzić - czas się przygotować: siebie i dzieci :) Mega pożyteczna recenzja książeczek dla dzieci na adwent w wykonaniu Martuni.

 

W sumie jest 8 pozycji, poniżej wypisuję w kolejności w jakiej pojawiają się w wideo-recenzji:

1. "Wszyscy na Ciebie czekamy" Marek Kita  >> LINK

2. "Pierwsze Boże Narodzenie" wyd. Jedność dla dzieci  >> LINK

3. "Święty Mikołaj z Miry" (święci uśmiechnięci) Eliza Piotrowska  wyd. Św. Wojciech  >> LINK

4. "Historia o Bożym Narodzeniu - Poszukaj i znajdź" wyd. WDS  >> LINK

5. "Zabawa z magnesami - Boże Narodzenie" wyd. Edycja Św. Pawła  >> LINK

6. "Boże Narodzenie - Biblijne historie, łamigłówki i zgadywanki" 100 naklejek wyd. Jedność dla dzieci >> LINK

7. "101 zabaw na Boże Narodzenie" wyd. Święty Paweł  >> LINK

8. "Anioły, gwiazdki, łańcuchy - Wytnij, złóż i sklej 100 kart na świąteczne dekoracje" wyd. Jedność dla dzieci   >> LINK

 

21 listopada 2018
Recenzja książeczek dla dzieci na Adwent