"Dotknijcie się Mnie i przekonajcie" Łk 24,39

11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy
25 lipca 2019
Nasz Tata Niebieski daje nam pokój - jest to tak niesamowity dar, który nierzadko szokuje
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy
25 lipca 2019
Nasz Tata Niebieski daje nam pokój - jest to tak niesamowity dar, który nierzadko szokuje
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A tam zwykle jest ciemno i
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy jesteś na to gotowy? Ta
25 lipca 2019
Nasz Tata Niebieski daje nam pokój - jest to tak niesamowity dar, który nierzadko szokuje innych - a dla nas
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to oczywiście mocą Ducha Świętego. By
11 września 2019
Jedna z zabaw, które nasze dzieci najbardziej lubią to budowanie domków, kryjówek i namiotów. A tam zwykle jest ciemno i potrzeba.... światła == dokładnie tak samo jak my potrzebujemy Słowa
30 sierpnia 2019
Bóg chce, żebyśmy oddali Mu wszystko co mamy w zamian za Królestwo Boże - czy jesteś na to gotowy? Ta przypowieść stawia nas w nieustannej i wymagającej refleksji : na
25 lipca 2019
Nasz Tata Niebieski daje nam pokój - jest to tak niesamowity dar, który nierzadko szokuje innych - a dla nas staje się miejsce spotkania z Nim i miernikiem jakości zjednoczenia
18 lipca 2019
Jezus obiecał nam, że kiedy zostanie wywyższony, wszystkich pociągnie do siebie (J12,32). Dzieje się to oczywiście mocą Ducha Świętego. By uzmysłowić dzieciom to działanie, sięgamy po silne magnesy i jakieś

 

 

Witajcie, witajcie! Czas jest bliski - nasz Pan ma się narodzić - czas się przygotować: siebie i dzieci :) Mega pożyteczna recenzja książeczek dla dzieci na adwent w wykonaniu Martuni.

 

W sumie jest 8 pozycji, poniżej wypisuję w kolejności w jakiej pojawiają się w wideo-recenzji:

1. "Wszyscy na Ciebie czekamy" Marek Kita  >> LINK

2. "Pierwsze Boże Narodzenie" wyd. Jedność dla dzieci  >> LINK

3. "Święty Mikołaj z Miry" (święci uśmiechnięci) Eliza Piotrowska  wyd. Św. Wojciech  >> LINK

4. "Historia o Bożym Narodzeniu - Poszukaj i znajdź" wyd. WDS  >> LINK

5. "Zabawa z magnesami - Boże Narodzenie" wyd. Edycja Św. Pawła  >> LINK

6. "Boże Narodzenie - Biblijne historie, łamigłówki i zgadywanki" 100 naklejek wyd. Jedność dla dzieci >> LINK

7. "101 zabaw na Boże Narodzenie" wyd. Święty Paweł  >> LINK

8. "Anioły, gwiazdki, łańcuchy - Wytnij, złóż i sklej 100 kart na świąteczne dekoracje" wyd. Jedność dla dzieci   >> LINK

 

21 listopada 2018
Recenzja książeczek dla dzieci na Adwent