"Dotknijcie się Mnie i przekonajcie" Łk 24,39

24 stycznia 2020
Witajcie! Chcemy dziś Wam zaprezentować i gorąco polecić WITRAŻ MARYJNY Z NAKLEJKAMI – RÓŻNE OBLICZA
19 stycznia 2020
Nasze zjednoczone życie z Jezusem zaczęło się na chrzcie. W jaki sposób przybliżyć dzieciom treści
26 grudnia 2019
Kiedy na początku adwentu moja żona zaproponowała Jasełka, pomyślałem - słaby pomysł: dzieci za małe
24 stycznia 2020
Witajcie! Chcemy dziś Wam zaprezentować i gorąco polecić WITRAŻ MARYJNY Z NAKLEJKAMI – RÓŻNE OBLICZA
19 stycznia 2020
Nasze zjednoczone życie z Jezusem zaczęło się na chrzcie. W jaki sposób przybliżyć dzieciom treści
26 grudnia 2019
Kiedy na początku adwentu moja żona zaproponowała Jasełka, pomyślałem - słaby pomysł: dzieci za małe
25 grudnia 2019
Wszystko się zmienia, gdy Jezusa się rodzi... Zapraszamy na film na o biblijnych imionach narodzonego
24 stycznia 2020
Witajcie! Chcemy dziś Wam zaprezentować i gorąco polecić WITRAŻ MARYJNY Z NAKLEJKAMI – RÓŻNE OBLICZA NASZEJ MAMY! Jest to bardzo
19 stycznia 2020
Nasze zjednoczone życie z Jezusem zaczęło się na chrzcie. W jaki sposób przybliżyć dzieciom treści i rzeczywistość chrztu? Święto Chrztu
26 grudnia 2019
Kiedy na początku adwentu moja żona zaproponowała Jasełka, pomyślałem - słaby pomysł: dzieci za małe itd... Z każdą próbą a
25 grudnia 2019
Wszystko się zmienia, gdy Jezusa się rodzi... Zapraszamy na film na o biblijnych imionach narodzonego Jezusa!
24 stycznia 2020
Witajcie! Chcemy dziś Wam zaprezentować i gorąco polecić WITRAŻ MARYJNY Z NAKLEJKAMI – RÓŻNE OBLICZA NASZEJ MAMY! Jest to bardzo ciekawa propozycja dla dzieci od wydawnictwa Promyczek. Dzięki niej nasze
19 stycznia 2020
Nasze zjednoczone życie z Jezusem zaczęło się na chrzcie. W jaki sposób przybliżyć dzieciom treści i rzeczywistość chrztu? Święto Chrztu Pańskiego stało się okazją by o tym pomówić z naszymi
26 grudnia 2019
Kiedy na początku adwentu moja żona zaproponowała Jasełka, pomyślałem - słaby pomysł: dzieci za małe itd... Z każdą próbą a potem z wystąpieniem, przekonywałem się jak pięknie te boże tajemnice,
25 grudnia 2019
Wszystko się zmienia, gdy Jezusa się rodzi... Zapraszamy na film na o biblijnych imionach narodzonego Jezusa!

 

 

Witajcie, witajcie! Czas jest bliski - nasz Pan ma się narodzić - czas się przygotować: siebie i dzieci :) Mega pożyteczna recenzja książeczek dla dzieci na adwent w wykonaniu Martuni.

 

W sumie jest 8 pozycji, poniżej wypisuję w kolejności w jakiej pojawiają się w wideo-recenzji:

1. "Wszyscy na Ciebie czekamy" Marek Kita  >> LINK

2. "Pierwsze Boże Narodzenie" wyd. Jedność dla dzieci  >> LINK

3. "Święty Mikołaj z Miry" (święci uśmiechnięci) Eliza Piotrowska  wyd. Św. Wojciech  >> LINK

4. "Historia o Bożym Narodzeniu - Poszukaj i znajdź" wyd. WDS  >> LINK

5. "Zabawa z magnesami - Boże Narodzenie" wyd. Edycja Św. Pawła  >> LINK

6. "Boże Narodzenie - Biblijne historie, łamigłówki i zgadywanki" 100 naklejek wyd. Jedność dla dzieci >> LINK

7. "101 zabaw na Boże Narodzenie" wyd. Święty Paweł  >> LINK

8. "Anioły, gwiazdki, łańcuchy - Wytnij, złóż i sklej 100 kart na świąteczne dekoracje" wyd. Jedność dla dzieci   >> LINK

 

21 listopada 2018
Recenzja książeczek dla dzieci na Adwent